Google+ Followers

Rabu, 20 Juni 2012

NARASI SUNGKEM PATURAY TINEUNG

Anu ngantun mungguh rahayu,nu datang mangka waluya

NARASI SISWA:

BAPA,........IBU................,DINTEN IEU ABDI SUMANGGEM
DIPAYUNEUN BAPA SARENG IBU
MUNG SEG MANAH TIASA DI BUKA
NYAKSIAN LAMBEY NYARIOS,
BAPA IBU ASA SESAH ABDI NGANTUNKEUN
ASA SESAH KANGGO NGALENGKAH
ABOT KUSONO ,ABOT KUNYAAHNA
ABOT KU KADEUEUH, NETESKEN,KATRESNA,
NGATIK ... NGADIDIK,,TANWANGEN SANES KANTEN

BAPA, IBU,ABDI SADAYA NGARAOS YAKIN
KAHEMAN BAPA KALIH IBU WENING KU ASIH
SARENG KEUBEUK KU KANYAAH, ANU TAYA HIGGANA

BAPA, IBU.............
PILEULEUYAN – PILEULEUYAN, SAPUNYERE PEGAT SIMPAY
PATURAY PATEPANG DEUI

YA ALLAH.....PANGERAN ABDI SADAYA
MUNG DU’A TI BAPA KALIH IBU
HIRUP KUMBUH DI DUNYA SING RAWUH WALATRA
AMIN ...YA ..ALLAH YA...ROBALL ALAHIN


NARASI GIRANG PANGATIK ( BAPA KEPALA ............................................)

ANAKING ...................................................................
KIWARI NITIH WANCI, KATITIH KATARIK TULIS
AYEUNA ..HIDEP DI KAWAS TAMAT NA MANGSANA

GENEP TAUN ANU DITUNGGU
SAWATARA MANGSA ANU DIDAGOAN
KIWARI NGAJADI BUKTI
NGAJANGELEK POE NU HADE
HIDEP MUNGKAS MANGSA DIAJAR TLU TAHUN

PAMUNGKAS KATINEUNG HATE
BRAL ANAKING GEURA LEMPANG
GEURA LEUMPANG MAKALANGAN
GEURA IGELAN IEU DUNYA
ANU PINUH KU COBAAN

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar